Η Βασίλισσα είναι εδώ, το ίδιο οφείλουμε και εμείς

Πριν από λίγες ώρες η ΚΑΕ με ένα συγκλονιστικό και συνάμα συγκινητικό βίντεο ανακοίνωσε τα εισητήρια διάρκειας για την νέα χρονιά και νομίζω είναι χρέος μας να κάνουμε φέτος αυτό που κάκιστα δεν κάναμε πέρυσι μπαίνοντας σε νέο γήπεδο, αφήνοντας την ομάδα μόνη και απροστάτευτη.

Δεν χωρούν πολλά λόγια. Στηρίζουμε την Βασίλισσα εμπράκτως χωρίς φθηνές δικαιολογίες. Το τμήμα μπάσκετ με την δυναμική παρουσία του κόσμου θα μεγαλώσει ξανά σύντομα. Είναι αδύνατον να μην μπορούμε 8.000 Ενωσίτες να γεμίσουμε το γήπεδο για την ομάδα που έχει φέρει τα περισσότερα και πιο βαρυσήμαντα τρόπαια στην ιστορία του συλλόγου και εγώ απευθύνομαι κυρίως στους Αθηναίους. Η επαρχία το χρέος της το ξέρει και το κάνει καλά.

ΑΕΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο στο οποίο ο κόσμος με την δίψα του για επιστροφή στην Νέα Φιλαδέλφεια πάει για μεγάλο ρεκόρ προσμετρόντας τις αρκετά υψηλές τιμές που αυτά κόστισαν, είναι και το μπάσκετ (όπως και τα υπόλοιπα τμήματα) και οφείλουμε να στηρίξουμε δυναμικά και την Βασίλισσα που είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχει βάλει αρκετά πράγματα σε τάξη από πέρυσι και θα ανακοινώσει διάφορα οσονούπω.

Και αν έχουμε πάρει χαρές από αυτό το τμήμα, και αν έχουμε δει τρόπαια, κύπελλα και πρωταθλήματα όταν άλλοι έβοσκαν βελανιδιά. Το ότι τα τελευταία χρόνια πήραμε πολλά μαζεμένα δεν σημαίνει ότι αυτό θα γίνεται κάθε χρόνο.

Ο πρόεδρος από την περίοδο τις πανδημίας έχει υποστεί μεγάλες ζημιές στις επιχειρήσεις του όμως είναι ακόμα εδώ. Έκανε λάθη, τα είπαμε και τα ξαναείπαμε, όμως έχει σημασία ότι σε ένα άθλημα που δεν έχει έσοδα από πουθενά είναι εδώ το τονίζω και συνεχίζει.


Σε νέο γήπεδο μπήκαμε πέρυσι και οι προσδοκίες ήταν κατά πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με το πώς εξελίχθηκε η παρουσία του κόσμου προς γενική απογοήτευση όλων. Αν δεν στηρίζει ο κόσμος πως θα μεγαλώνει το τμήμα, και πως να απαιτούμε να γίνονται πράγματα; Η βασική εικόνα είναι ΑΠΑΝΤΕΣ να στηρίξουμε το μπάσκετ να μπεί πάλι σε μια κανονικότητα με μίνιμουμ την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας τα οποία για τους έχοντες είναι σε πολύ χαμηλές τιμές.

Περισσότερα τις επόμενες ημέρες όμως οι κινήσεις που έγιναν ως ώρας στις μεταγραφές να σας υποψιάζουν ότι τα πράγματα κυλάνε προς την σωστή κατεύθυνση.

Η Βασίλισσα είναι εδώ το ίδιο οφείλουμε και εμείς. ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!

Design a site like this with WordPress.com
Get started
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close