Benvenuto. Μόνο μην μασήσεις τα λόγια σου

Αλμέιδα οριστικά ο πρώτος προπονητής της Αγιάς Σοφιάς. Παρά τις ενστάσεις που υπάρχουν οφείλουμε όλοι με πρώτη την ΠΑΕ να του δώσουμε χρόνο να δείξει τι μπορεί να κάνει. Φθάνει πια με 2-3 στραβά αποτελέσματα πάντα να την πληρώνει ο προπονητής. Εννοείται ότι και αυτός θα κάνει τα δικά του λάθη, ίσως και αρκετά μέχρι να εγκλιματιστεί στις συνθήκες εδώ.

Στην ουσία του πράγματος αυτήν την στιγμή ξανά το πρόβλημα δεν είναι ο προπονητής ούτε αν θα έρθουν 10 νέοι παίκτες. Η ΑΕΚ μοιαζει σαν ένα κακό σπυρί. Δεν φθάνει η αλοιφή για να περάσει, το πρόβλημα είναι στο βάθος. Αν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα.

Η αντίδραση του Μελισσανίδη για έμενα αναμενόμενη. Δεν περίμενα επειδή προσχηματικά πήγαν κάποιοι στα γραφεία και απαίτησαν να φύγουν όλοι αυτός θα το έκανε. Ενδεικτικές σαφώς οι διαρροές ότι θα φύγουν αυτοί που θέλει αυτός, όπως και η αντίδραση του στην απόφαση Μάνταλου για αποχώρηση.

Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη. Στο ημίχρονο την Τρίτη ο Κριχόβιακ παρίστανε τον τραυματία για να προλάβει το αεροπλάνο για διακοπές στον Λίβανο, ο Βρανιες είχε φύγει από το πρωί για Βελιγράδι, ο Τζαβέλας άφαντος στο γήπεδο και οι λοιποί που ήρθαν με το ζόρι με το σφύριγμα λήξης έφυγαν τρέχοντας. Χωρίς αλλαγή αυτής της νοοτροπίας φως δεν θα δούμε φως σε καμία άκρη του τούνελ.

Στα ενθαρρυντικά όπως τα μαθαίνω μια επιστροφή σε πολύ καίρια θέση, ανθρώπου που δεν άντεξε και αποχώρησε πρόσφατα όμως αποτελούσε βασικό γρανάζι στο να λειτουργούν τουλάχιστον κάπως σωστά βασικά πράγματα στην ΠΑΕ. Δεν είναι ποδοσφαιριστής.

Η έλευση Άλβες εξαρτάται από τον πρόεδρο. Έχει συμφωνήσει, δεν έρχεται για τα λεφτά, από αυτά έβγαλε πολλά όσο έπαιξε αλλά είναι πραγματικά δεμένος με την ΑΕΚ και θέλει να μείνει στον χώρο ξεκινώντας από εδώ. Γενικά στο οργανόγραμμα θα γίνουν αλλαγές, ελπίζω να κατάλαβε ότι η αναγέννηση ξεκινάει από εκεί και να φέρει επιτέλους στελέχη ικανά. Από καλά παιδιά χορτάσαμε.

Πλην Αραούχο και Τσουμπερ που ανανέωσε ΟΛΟΙ οι άλλοι είναι υπό ατμόν. Κάποιοι θα φύγουν και κάποιοι που δεν καίγονται να μείνουν έχουν ειδοποιηθεί να φέρουν προτάσεις και αν ικανοποιήσουν την ΠΑΕ να αποχωρήσουν. Μιλάμε για ΟΛΟΥΣ τους άλλους.

Στο θέμα του Άρη και της πιθανής τιμωρίας του η στάση του θείου Βαγγέλη χθες που πήγε να υπερασπιστεί τον Θοδωρή τον παλετά με σθένος να σας λέει κάτι. Εκτός αν είστε από αυτούς που πιστεύετε ότι το θέμα ξαφνικά προέκυψε Τρίτη πρωί και κανείς δεν ήξερε τίποτα. 58.000€ είναι η οφειλή σε παίκτη που έπαιζε στον Άρη πριν 12 χρόνια. Λέτε αν θέλανε δεν θα την είχαν τακτοποιήσει; Επίσης ο Άρης πάει από αναβολή σε αναβολή το θέμα των μεταγραφών. Με την υπάρχουσα κατάσταση ΔΕΝ μπορεί να κάνει. Και αυτό να σας λέει κάτι.

Να ξέρατε μόνο πόσο λάθος ήσασταν το 2020 όσοι ταχθήκατε υπέρ της άποψη που πασαριστηκε περί ηθικής και μη ένστασης στον Παοκ για το θέμα των ληγμένων δελτίων. Αυτή ήταν και η αρχή του κακού που βιώνουμε τώρα.

*Η αποχώρηση Σιμόες δεν έγινε με τον τρόπο που έπρεπε εκατέρωθεν. Και η ΑΕΚ δεν τον τίμησε γιατί πραγματικά προσέφερε αυτό που μπορούσε και αυτός φεύγοντας δεν είπε μισή κουβέντα για την ομάδα και τον κόσμο.

*Ματίας Αλμέιδα καλώς ήρθες. Μόνο και μόνο που στα πρώτα σου λόγια εδώ δεν πήγες από την περπατημένη και άρχισες την επίθεση με το καλημέρα κέρδισες πολύ κόσμο. Αν δεν μασήσει τα λόγια του και συνεχίσει έτσι θα λάβει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο.

ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!

Design a site like this with WordPress.com
Get started
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close