Τι φαρμάκι μας ποτίσατε ρε σεις

Ξέρω ότι όσα σκεφτόμαστε αυτήν την στιγμή δεν μπορούν να αποτυπωθούν μέσα σε λίγες λέξεις. Υπάρχει θυμός και δεν ξεθυμαίνει επειδή ξημέρωσε Κυριακή.

Όλο το βράδυ άυπνος έχω σκεφτεί χίλιες φορές τι θέλω να πω και έχω χάσει τον ειρμό μου άλλες τόσες.

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε. 20 χρόνια ξεσπιτομένοι η ώρα της Αγίας Σοφίας έφθασε και η νέα εποχή ξεκινάει μέσα στην διχόνοια και την αβεβαιότητα.

Κάνοντας ένα γρήγορο flashback μετά την αμαρτία της Γ Εθνικής και αφού η ομάδα πέρασε στα χέρια του προέδρου για 0€, σταδιακά έγιναν πράγματα με σύνθημα το γνωστό “ερχόμαστε” που έδειχνε θέληση και πίστη για κάτι δυνατό. Κύπελλο με την άνοδο το 2016, ομίλους EL το 2017, πρωτάθλημα και CL το 2018, απανωτοί τελικοί κυπέλλου έστω χαμένοι και μετά ΤΕΛΟΣ.

Το απαράβατο μότο έσοδα-έξοδα αποδείχθηκε καταστροφικό. Σε όρους επιχειρηματικούς όταν το επικαλείσαι (στην δική μας περίπτωση η ΑΕΚ) τότε τα 20M που αποκόμισε η ομάδα από το CL όφειλαν να πάνε στην ομάδα για να ενισχυθεί και να κυριαρχήσει και όχι στην οικοδόμηση του γηπέδου. Η ομάδα είναι η επιχείρηση, το γηπεδο είναι το κτήριο. Χωρίς ομάδα (άρτιο και εξειδικευμένο προσωπικό) τι να
το κάνεις το κτήριο; Που θα βρεις πελάτες να μπουν μέσα όταν οι υπάλληλοι που θα δουλεύουν εκεί είναι ανίκανοι να διαχειριστούν και να απογειώσουν το brand name μιας τέτοιας επιχείρησης και αντί για σπουδαγμένους γνωστές πας να το δουλέψεις με μαθητευόμενος μάγους;

Για να το ξεκαθαρίσουμε όλο το φταίξιμο πάει στον Μελισσανίδη. Είναι η αιτία όλων αυτών, όπως όμως και η αιτία που το γήπεδο, ο ναός μας στην Νέα Φιλαδέλφεια επιτέλους είναι προ των πυλών. Αυτό θα του το πιστώνω μια ζωή γεμάτος ευγνωμοσύνη. Έκανε το αδύνατο δυνατό ξεπερνώντας ανυπέρβλητα εμπόδια. Αυτό δεν χωράει αμφιβολίας.

Από το 2018 και μετά είναι απορίας άξιο πώς κατάφερε να τα κατεδαφίσει όλα. Όλοι ξέρουμε ότι στις λοιπές επιχειρηματικές του δραστηριότητες διαθέτει άτομα ικανά να διατηρούν κολοσσούς όπως η Aegean η Ναυτεμπορική κτλ κτλ σε κορυφαίο επίπεδο.

Η επιμονή του να περνάνε όλα από το χέρι του στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι επίσης καταστροφική. Έφυγαν στελέχη σαν τον Μαϊστόροβιτς, τον Ίβιτς τον Μιλοβάνοβιτς επειδή του έλεγαν ότι πρέπει να σπρώξει λίγο το χέρι στην τσέπη και ότι αυτοί που αυτός θεωρεί καλούς δεν κάνουν ούτε για τον αγαπημένο του Ιωνικό και γιατί άκουσων ακουσων είχαν να λαμβάνουν και τα αστρονομικά ποσά των 10-15Κ τον μήνα.

Έχει επιλέξει ένα κύκλο αυλικών, την σαπιλα της κοινωνίας μας, τύποι που του λένε ναι σε όλα για να παίρνουν το μηνιάτικο βρέξει χιονίσει. Μιλάμε για κατάντια όχι αστεία αν φέρεις στο μυαλό σου ποιοί τρέχουν την ΑΕΚ της επόμενης μέρας.

Όχι μόνο από χθές αλλά καιρό τώρα λέμε ότι δεν βλέπουμε διάθεση να αλλάξει τίποτα και αυτό είναι το χειρότερο από όλα πιστέψτε με. Η ομάδα πέφτει από κατραπακια σε κατραπακια και δεν βγαίνει ένας να πει φταίω και φεύγω. Είπαμε το μηνιάτικο να πέφτει. Ο μπουγατσοφάγος Δημάτος χθες έβαλε να σβήνουν μυνήματα του κόσμου που στην οργή του έλεγε αυτά που πίστευε στο προφίλ της ΠΑΕ μετά το ματς. Εκεί φθάσαμε, η ΑΕΚ εκεί έφθασε. Πόσο ντροπή..

Ο Αλμέιδα δεν είναι μάγος και δεν ξέρω καν τι απαιτήσεις έχουμε από αυτόν όπως έγιναν τα πράγματα. Ξήλωμα και ράψιμο πάλι από την αρχή (άλλο ένα) και το πόσο αδύνατον θα είναι πλέον να έρθουν παίκτες ικανοί θα το δείτε σύντομα.

Νομίζετε π.χ κάθε Τσιτσαριτο θα αφήσει τα 2.5M του MLS και θα έρθει στην άγνωστη για αυτόν ΑΕΚ με 1.5Μ επειδή στην Φιλαδέλφεια ψήνουν καλά σουβλάκια και έχει πανηγύρι την πρωτομαγιά;

Τα λεφτά δεν είναι το θέμα πλέον. Το είδατε και στο θέμα προπονητή. Μόλις τους προσεγγίζεις η πρώτη ερώτηση είναι αν παίζεις Eυρώπη έστω και σε αυτό το Conference και η απάντηση είναι ΟΧΙ, αλλά έχουμε ωραία ταξίδια σε Λειβαδιά και
Αγρίνιο. Σου λένε ευχαριστώ μην χαλάς τις μονάδες σου εκτός αν έχεις καμια βίλα στην Μύκονο για διακοπές δεκαπενταύγουστο.

Αυτοί οι παίκτες που μέχρι το 78′ προηγήθηκαν 0-2 και σε 13′ δέχθηκαν 3γκολ μην περιμένετε να αλλάξουν σε κάτι καλύτερο απλά με την έλευση ενός νέου προπονητή. Αυτοί οι παίκτες που τρέμουν σε ματς που είναι 2 γκολ μπροστά ή ακούν κάποιες φωνές από το υπερπέραν του ΟΑΚΑ τι πιστεύετε ότι θα κάνουν στην Αγία Σοφιά που ο κόσμος θα τους χαϊδεύει τα μαλλιά; Δυστηχως για αυτούς ο χρόνος τους τελείωσε όπως και η ανοχή.

Σήμερα 15/5 και οι επόμενες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας αναμένονται τον Σεπτέμβριο. Τέσσερα μηνάκια αραλίκι για μερικούς και κατάθλιψης για πολλούς άλλους.

Χθες αργά όταν επέστρεψε η ομάδα στα Σπάτα υπήρχε μια μικρή ομάδα πικραμένων που ζήτησε να μιλήσει στους αρχηγούς. Άπαντες φυγαδεύθηκαν από την πίσω πόρτα. ΑΠΑΝΤΕΣ.

Και μιας και είπα για αρχηγούς με αφορμή το βίντεο που ο Μπακασετας (ναι αυτός που δεν ανανεώσαμε για 200Κ παραπάνω) αποθεώνεται από χιλιάδες οπαδούς της Τραμπζονσπόρ για την καθοριστική του συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, να δώσουμε συγχαρητήρια σε όσους επέμειναν ότι ο Μάνταλος (αυτό το καλό παιδί που ηρθε από την Β Εθνική και τραυματίστηκε δις για χάρη μας όπως λέτε στο γήπεδο) είναι αυτός που θα μας οδηγήσει στην Αγία Σοφιά φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ο Τάσος πρέπει να αποχωρήσει.

Συγχαρητήρια το στοίχημα πέτυχε περάστε για την πληρωμή από το ταμείο.

*Αλήθεια πιστεύετε ακόμα ότι ήταν θέμα ηθικής που δεν διάλυσε τον Παοκ προ τριετίας;

*Πως εξηγείται το γεγονός ότι όσοι έφυγαν από την ομάδα (δανεικοί και ελεύθεροι) φέτος χρίζονται πρωταθλητές;

*250Κ διετές για κάποιον Φρανσον και 450Κ για 1.5 μήνα στον Κριχόβιακ αλλά τον Ιανουάριο ψάχναμε παίκτη και δεν βρίσκαμε.

Ότι και να κάνετε, όσα και να μας κάνετε, σε αυτήν και την άλλη ζωή εμείς θα παραμείνουμε πιστοί, θα ζούμε και θα αναπνέουμε για τον δικέφαλο και τα ιδανικά του.

Η ΑΕΚ είμαστε εμείς.
Ζήτω η ΑΕΚ!!
ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!

Design a site like this with WordPress.com
Get started
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close